RÓLUNK

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunkat 1990-ben alapították szüleink, Dr. Keve Tibor és felesége, Andrea, akik mindketten korábban hazai gyógyszergyárakban kamatoztatták vegyészeti tudásukat. Édesapánk 17 évig vezette a Richter Gedeon Rt. Növénykémiai Laboratóriumát – itt ismerték meg egymást édesanyánkkal – és összesen 25 éven át szolgálta a legnagyobb hazai gyógyszergyárat. Ez idő alatt 92 szabadalom megalkotásában vett tevékenyen részt, olyan nagy sikerű termékekkel, mint pl. Panangin, Cavinton, Vincristin, Brómcriptin. Édesanyánk szintén a hazai gyógyszergyártás területén dolgozott a Chinoin fejlesztési laboratóriumában.

A rendszerváltozás adta lehetőséggel élve úgy döntöttek, hogy saját vállalkozásban kamatoztatják tovább tudásukat és tapasztalatukat. Alapelvük a gyógynövények gyógyító hatásainak felismerése, alkalmazása, hatóanyagainak kutatása és azokból standardizált hatóanyag tartalmú gyógyhatású készítmények fejlesztése. Induló kisvállalkozásként lehetetlen küldetésnek vélték a gyógyszerek piacára történő belépést, így a gyógyhatású készítmények felé fordultak. Az elmúlt 30 évben közel 30 saját fejlesztésű termékkel jelentünk meg a piacon, melyek közül 11 regisztrált gyógyhatású készítmény, valamint több étrend-kiegészítő és natúr kozmetikum.

A vállalkozás kezdetben családi házunkban, majd egy kis bérelt irodában működött, termékeit bérmunkában gyártatta. Az indulás után 4 évvel, 1994-ben jutott el a saját gyártás megvalósításához, melyhez bérelte a telephelyet és ezután 15 éven át működött így Zuglóban. Az igazi áttörést a 2010-es év hozta el, amikor elkészült a társaság saját tulajdonú üzeme a Pest megyei Perbálon.

 Az alapítás után közel 10 évvel nyílt először lehetőség saját műszeres analitikai labor kialakítására, mely az évek alatti folyamatos bővítések és korszerűsítések eredményeként immár rendelkezik HPLC, GC és UV Spektrofotometriás eszközökkel, melyekkel valamennyi gyógyszerkönyvi követelményt és gyártásellenőrzést biztosítani tudnak. Ez szinte egyedülálló a hasonló területen működő magyar kisvállalkozások között.

A vállalkozás iránt a kezdetektől érdeklődtünk mi is, és először 2008-ban Zoltán, majd 2015-ben Tibor is bekapcsolódott a cég munkájába, így immár második generációs családi vállalkozásként működünk. 2015-ben Keve Manufaktúra néven elindítottuk pálinka főzdénket is, mely szintén a cég perbáli telephelyén működik.

2019-ben sajnos elveszítettük Édesanyánkat, aki egészen addig részt vett a cég napi működtetésében is, így jelenleg Édesapánkkal együtt hárman dolgozunk együtt a cég sikeréért.

Keve Tibor és Keve Zoltán

 

Miért a Keve

Tudományosan megalapozott, saját fejlesztésű termékek.

Természetes alapanyagokból, gyógynövények felhasználásával készülő termékek.

Magyar családi vállalkozás, 1990 óta már a második generációba lépett.

Három évtizede az ön egészsége szolgálatában.

Kiváló minőség kedvező áron.

30 év – 30 termék!

Izgalmasnak hangzik, érdeklődöm

KÜLDETÉSÜNK

Partnereink

Ahol megtalálod a termékeinket